YourMeeting is begin 2020 verhuisd naar de Dokter van Deenweg 162. YourMeeting heeft daar diverse stijlvolle vergaderruimtes gerealiseerd. Door deze metamorfose van YourMeeting werd het tijd voor een moderne website die hun unieke concept eer aan doet.  Buro Vloed werd benaderd voor het ontwerp en de technische realisatie.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we de belangrijkste zoekvragen van opdrachtgever en gebruikers zo veel mogelijk centraal gesteld. Dit onder andere door gesprekken en brainstormsessies met diverse belanghebbenden. We ontwikkelden een frisse en moderne maatwerk template.

Het design is clean en overzichtelijk opgezet. De verschillende zalen zijn goed vindbaar en gekoppeld aan een interactieve plattegrond. Ook zijn voor de bezoeker de faciliteiten, locatie, tarieven en de mogelijkheid tot reserveren goed zichtbaar.

Client

YourMeeting

Project website

https://yourmeeting.nl/

Diensten

Identiteit Web Development

Soort product

website

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Zwolle waar je effectief en zorgeloos kunt vergaderen? Of een ruimte voor een workshop of training? Dan is YourMeeting uitermate geschikt. YourMeeting beschikt over verschillende vergaderruimtes onder één dak in Zwolle. De vergaderruimtes verschillen in grootte en opzet en bieden ruimte voor 2 tot 50 personen. De ruimtes kunnen dan ook voor verschillende doeleinden ingezet worden en zijn van alle gemakken voorzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de website van Yourmeeting?
Ga dan naar www.yourmeeting.nl

Wil je meer informatie over de werkwijze van Buro Vloed? Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Maak nu een afspraak via: 038 – 23 400 05 of stuur ons een bericht.