Aanrijdbeveiliging Nederland is een nieuwe onderneming die zich goed wil positioneren in een specifieke markt met een gebruiksvriendelijke webshop.

Aanrijdbeveiliging Nederland staat voor een snelle levering en montage van een uitgebreid assortiment aanrijdbeveiliging en belijning. Denk bij aanrijdbeveiliging aan vangrails, rampalen, kolombeschermers en hekwerken.

Aan Buro Vloed is gevraagd om deze webshop gezamenlijk met Aanrijdbeveiliging Nederland te ontwikkelen. Het doel van de webshop is om de bezoeker zo goed mogelijk te bedienen met een handige interface waarin efficiënt en snel kunnen bestellen voorop staat. Dit in combinatie met een fris ’to the point’ design.

 

Client

Aanrijdbeveiliging Nederland

Project website

https://aanrijdbeveiligingnederland.nl/

Diensten

Identiteit Strategie Web Development UX/UI testing

Soort product

webshop

Mobile first Design

In het ontwerp proces van de webshop is de weergave voor mobiele apparaten leidend geweest. Het moet voor een mobiele bezoeker natuurlijk net zo eenvoudig en snel zijn om een product te bestellen als voor een gebruiker die de site bezoekt via een laptop of pc. Het desktop ontwerp zijn we echter niet uit het oog verloren. Hier hebben we gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte middels grote visuals, beeldmateriaal en meer ruimte voor tekst.

UX/UI testing

Na een grondige voorbereiding (brainstormsessies, concurrentieanalyse, het bepalen van een eigen identiteit/logo) zijn we tot een klikbaar prototype van de webshop gekomen.

Dit prototype hebben we in een gecontroleerde setting getest met mensen van verschillende disciplines.In deze test lag de focus met name op de User Experience (UX) en de werking van de User Interface (UI).Door middel van gerichte taken konden we analyseren hoe verschillende type gebruikers de interface gebruiken en hoe er wordt genavigeerd naar een bepaald doel.

Dit leverde waardevolle inzichten en verbeterpunten op die we hebben verwerkt in de webshop.

Snelheidsoptimalisaties

Een snelle webshop draagt sterk bij aan de conversie.
Met verschillende optimalisaties hebben we de gemiddelde laadtijd van de productpagina’s kunnen terugbrengen naar <1 sec.
Daarnaast draait de webshop op een supersnelle Virtual Private Server (VPS).

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de webshop van Aanrijdbeveiliging Nederland? Ga dan naar www.aanrijdbeveiligingnederland.nl

Wil je meer informatie over de werkwijze van Buro Vloed? Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Maak nu een afspraak via: 038 – 23 400 05 of stuur ons een bericht.