Buro Vloed is specialist in User centered webdevelopment

Oke.. maar wat doét Buro Vloed dan? Heel kort door de bocht: Wij bouwen websites.
Maar er komt natuurlijk wel iets meer bij kijken dan het feitelijke bouwen. Samen met jou werken we een degelijk plan uit. Dit doen we volgens het user first principe. We bouwen namelijk het liefste websites die volledig ontworpen zijn rondom de behoeftes van de ‘user’ (de bezoeker).

Maar hoe kom je tot zo’n plan en welke stappen doorlopen we vervolgens tot een succesvol eindproduct? Dat leggen we je hieronder uit.


Strategie


Ontwerp


Ontwikkeling

We love it when a plan comes together

Structuur, inhoud en functionaliteit

Voor een goede web strategie, moet je als organisatie uit je comfort-zone durfen stappen. En niet jouw verhaal willen opdringen, maar denken vanuit de behoefte van de bezoeker. Die komt namelijk met een bepaald doel binnen: het vinden van contact gegevens, het beantwoorden van een vraag, het doen van een aankoop..

Het user first principe
Door je bezoeker altijd voorop te stellen, kun je toewerken naar een website met een fijne user flow. Met logische routes waarlangs je bezoeker zich kan bewegen om zijn doel gemakkelijk te bereiken. Heb je nog geen helder beeld van de behoeftes van je bezoeker? Don’t worry! Ook hiermee helpen we je graag op weg in samenwerking met onze vaste communicatiepartners.

Na vaststellen van de behoeftes en doelen, werken we een functioneel ontwerp uit. Daarin leggen we structuur en indeling vast. Zie het als de bouwtekening voor de volledige ontwikkeling van je nieuwe website of webshop.

 

We zorgen dat het goed oogt.. en werkt

Webdesign & UX / UI

Het functioneel ontwerp dient als blauwdruk voor de volgende fase; de ontwikkeling van een webdesign. Het ontwerpen van een website verschilt wezenlijk van het ontwerpen van een reclamefolder of huisstijl. Het moet er niet alleen goed uit zien, maar ook lekker werken. Daar speelt ontwerp een grotere rol in dan je wellicht denkt.

User experience(UX) en user interface(UI) zijn daarbij erg belangrijk. Want je wil dat je bezoeker (de user) een fijne gebruikservaring (experience) heeft wanneer hij rond surft op de gebruikersomgeving (interface) van jouw website.

Het is daarom belangrijk om in de ontwerpfase de eindgebruiker voorop de stellen. Natuurlijk moet het er goed uit zien, maar minstens zo belangrijk is of de bezoeker ook goed snapt hoe hij kan navigeren binnen jouw website. Denk hierbij aan een duidelijke navigatie, slim gebruik van kleuren en vormen, maar ook het toevoegen van interactieve elementen, effecten en hulpmiddelen.

We bouwen een kick-ass website

Webdevelopment

Onze corebusiness: WordPress webdevelopment. Wij ontwikkelen onze websites volledig in eigen huis met maatwerk templates binnen het CMS WordPress. Doordat wij ook tijdens strategie- en ontwerpfase door een technische bril kunnen meekijken, kunnen we gemakkelijk vroegtijdig bijsturen. En kom jij als klant niet voor (dure) verrassingen te staan.

Geen commerciële templates of ingewikkelde pagebuilders.
Wij willen het niet alleen de bezoeker aan de voorkant, maar ook de beheerder aan de achterkant van de site zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kiezen wij voor WordPress. Dit is het meest gebruikte open source CMS ter wereld en biedt veel flexibiliteit voor de eindgebruiker. Belangrijk te vermelden is dat wij niet werken met kant-en-klare templates en pagebuilders. Deze bieden vaak veel onnodige opties wat zorgt voor logge en slechte code, langere laadtijd en afhankelijkheid van een externe (vaak buitenlandse) software leverancier.

Wij bouwen voor elke website een pagebuilder op maat, waarmee jij als eindgebruiker
de volledige controle krijgt over inhoud, structuur en opbouw van je website. Je hoeft je daarbij niet druk te maken om vormgeving en techniek; wij zorgen ervoor dat alles er altijd goed uit blijft zien en lekker werkt.

 

Onderhoud, content-creatie en vindbaarheid

Na de oplevering laten we je niet in de steek. Naar wens verzorgen wij het periodieke technische onderhoud en helpen we je graag met het mooier maken van je website, het uitbreiden van de functionaliteiten en verbeteren van de vindbaarheid. Hiervoor werken we samen met vaste partners op gebied van communicatie, content-creatie en SEO/SEA.

Jouw bezoekers verdienen een
geweldige gebruikservaring

Start nu een project