Strategie / ontwerp / ontwikkeling

Gevekashop

Geveka levert kunststof roosters. Kunststof roosters of GVK-roosters zijn veelgebruikte producten in verschillende industrieën. Buro Vloed bouwde een compacte webshop voor het snel bestellen van voorraad- en maatwerkproducten.

Bekijk de website

De vraag

We kregen de opdracht om een WooCommerce-webshop te bouwen voor Geveka binnen het voor hen bekende WordPress framework. Het hoofddoel van deze webshop is het vereenvoudigen en automatiseren van het bestelproces voor voorraadroosters, die beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen en formaten.

Over Gevekashop

Geveka levert kunststof roosters.

Kunststof roosters of GVK-roosters zijn veelgebruikte producten in verschillende industrieën. Ze worden vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststof (GVK), wat resulteert in een duurzaam en veelzijdig materiaal. Bij Gevekashop kunt u niet alleen eenvoudig online GVK-roosters en toebehoren bestellen, ze bieden ook een montageservice aan.

De oplossing

Om aan dit vraagstuk te voldoen, hebben we een overzichtelijke en moderne webshop ontwikkeld. Gebruikers kunnen nu moeiteloos het gewenste product vinden door te filteren op diverse producteigenschappen. Daarnaast hebben we de functionaliteiten uitgebreid met onder andere staffelkorting en een geïntegreerde voorraadkoppeling met Exact Online. De productpagina’s van de WooCommerce-webshop zijn op maat gemaakt met behulp van Gutenberg-blocks, wat de webshop een uniek en herkenbaar karakter geeft.

Deze aanpassingen resulteren niet alleen in een verbeterde gebruikerservaring, maar bieden Geveka ook de mogelijkheid om op een efficiëntere manier hun voorraadroosters online aan te bieden en te beheren.

Maatwerk offerte aanvragen

Klanten kunnen een offerte op maat aanvragen via een handig online formulier. Door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen komt de klant snel tot het gewenste product.

Koppeling met gevekaroosters.nl

Via een op maat gemaakte koppeling wordt een selectie van de producten ook getoond op de website van het moederbedrijf: gevekaroosters.nl

Product overzicht

Het speciaal aangepaste woocommerce productoverzicht toont in een oogopslag de belangrijkste specificaties en voorraad per product, zodat deze direct toegevoegd kunnen worden aan de winkelwagen

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project