Woocommerce webshop voor havenonderdelen

Havenspecialist.nl

Havenspecialist verkoopt Hoogwaardige kwaliteit havenonderdelen. Wij bouwden in opdracht van W2Support een webshop voor de online verkoop van deze producten.

Bekijk de website

De vraag

In 2020 hebben we de allereerste webshop gebouwd voor een toonaangevende havenspecialist. Nu, in 2023, neemt de online verkoop in rap tempo toe en is het tijd geworden voor een geheel nieuwe webshop. Deze nieuwe webshop moet beschikken over een vernieuwd ontwerp, verbeterde techniek en een hogere snelheid om aan de groeiende eisen van de online markt te voldoen.

Over Havenspecialist

Havenspecialist.nl is onderdeel van W2 Support BV – Haveninrichting. W2 Support heeft jaren ervaring in de (jacht)havenbouw. Via de webshop worden direct online producten verkocht, maar tevens is het voor verschillende producten mogelijk offertes aan te vragen.

De oplossing

Om aan deze groeiende vraag te voldoen, hebben we de webshop volledig opnieuw opgebouwd met behulp van TailwindCSS en Gutenberg blocks. Dit heeft geresulteerd in een webshop die aanzienlijk sneller is dan voorheen en tegelijkertijd veel flexibeler in gebruik. Het nieuwe ontwerp van de webshop is eigentijds en gebruiksvriendelijk, met aandacht voor een intuïtieve navigatie en een gestroomlijnde gebruikerservaring.

Dankzij de verbeterde techniek achter de webshop kunnen klanten nu naadloos door het assortiment van de havenspecialist bladeren en gemakkelijk producten vinden die aan hun behoeften voldoen. Daarnaast zorgt de hogere snelheid van de webshop ervoor dat het laden van pagina’s en het afrekenen van bestellingen sneller verloopt, wat de algehele gebruikerservaring verbetert en de kans op conversies vergroot.

 

 

Gutenberg blocks

De webshop is volledig opgebouwd met behulp van maatwerk Gutenberg blocks. Op deze manier onderscheidt de webshop zich van andere Woocommerce webshops met een unieke uitstraling en pagina opbouw. Dit geldt niet alleen voor de productoverzicht maar ook de product detailpagina.

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project