Strategie / ontwerp / ontwikkeling

Jansen Vastgoed

Jansen Vastgoed zet zich in om Zwolle mooier te maken. Als vastgoedbedrijf richten zij op het vernieuwen, verkopen en verhuren van bedrijfspanden.

Bekijk de website

De vraag

Jansen Vastgoed heeft als vastgoedbedrijf een grote portfolio van (bedrijfspanden) in de regio Zwolle. Er werd gezocht naar een mooi vorm om projecten, aanbod en actualiteiten te delen met de buitenwereld. Tevens was er de wens voor een flexibel platform met veel vrijheid voor het opbouwen van creatieve pagina’s.

Over Jansen Vastgoed

Jansen Vastgoed richt zich als onafhankelijk vastgoedbedrijf op de (her) ontwikkeling, verkoop en verhuur van bedrijfspanden en streeft ernaar om Zwolle nog mooier te maken door nieuwbouw, revitalisatie, (her) ontwikkeling en maatschappelijke initiatieven.

De oplossing

Met behulp van de WordPress Gutenberg editor en onze eigen set maatwerk blokken bouwden we een creatieve website vol beleving. Door het strakke en minimalistische design (gemaakt door Studio Neon) is er volle aandacht voor het sterke foto- en videomateriaal.

De project en aanbodpagina’s hebben handige filters zodat de zeer grote portfolio van Jansen Vastgoed toch op een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd konden worden.

Verder hebben we veel dynamische effecten toegevoegd zoals grote video headers, parallax effecten en een strakke pageloader op de homepage.

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project