WordPress website met verhuur module

Provak Schutte

Provak Schutte is sinds jaar en dag de lokale bouwmarkt in Dalfsen. Aan Buro Vloed is gevraagd de website opnieuw te ontwikkelen en daarbij ook een boekingsmodule voor verhuurobjecten te integreren in de website.

Bekijk de website

De vraag

De bestaande website van Provak Schutte voldeed niet langer aan de hedendaagse normen en was toe aan vernieuwing. Daarnaast was er behoefte aan een frisser design en de ontwikkeling van een online module voor het verhuren van artikelen.

Over Provak Schutte

Bij Provak Schutte kun je terecht voor een eenvoudig boutje tot en met een professionele machine en alles wat daartussen zit. Niet alleen voor de aanschaf van nieuwe machines, maar ook voor technische gegevens, onderdelen, reparaties ben je bij ons aan het goede adres. Eenmalig een machine gebruiken kan ook dankzij onze verhuurafdeling.

De oplossing

Om aan deze behoeften te voldoen, hebben we de website volledig opnieuw opgebouwd met behulp van WordPress Gutenberg. Deze vernieuwde website biedt Provak Schutte een flexibel beheersysteem, waardoor het gemakkelijker wordt om de inhoud van de website aan te passen en bij te werken.

Verder hebben we een online module ontwikkeld waarmee Provak Schutte nu ook artikelen kan verhuren via de website. Deze module maakt het voor klanten mogelijk om online reserveringen te plaatsen en de beschikbaarheid te bekijken van het grote assortiment aan verhuurartikelen.

Assortiment

Het assortiment van Provak Schutte is nu overzichtelijk ingedeeld in vijf themapagina’s, met gedetailleerde pagina’s voor de belangrijkste productgroepen. Dit helpt bezoekers om een overzichtelijk beeld te krijgen van het veelzijdige assortiment.

Online verhuur

Provak Schutte heeft een zeer groot assortiment van verhuurartikelen voor elke klus. Om dit assortiment duidelijker in beeld te brengen is een module gebouwd voor de online verhuur van deze artikelen. De verhuurmodule toont de beschikbaarheid per artikel en er kan direct een online reservering gemaakt worden. Ook wordt er een prijsindicatie berekend.

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project