Maatwerk platform voor online inschrijvingen

Flevo Academie Jeugd

De Flevo Academie Jeugd organiseert activiteiten voor zorgprofessionals in Flevoland. Wij bouwden een maatwerk platform waarop deze zorgprofessionals zich kunnen inschrijven en aanmelden op activiteiten.

Bekijk de website

De vraag

Flevo Academie Jeugd was op zoek naar een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing waarmee zorgprofessionals zich eenvoudig online kunnen aanmelden voor een breed scala aan activiteiten. Het systeem moest faciliteren in deelnemersregistratie en het toekennen van accreditatiepunten.

Over de Flevo Academie Jeugd

Flevo Academie Jeugd is een netwerk voor zorgprofessionals dat gericht is op het delen en vergroten van kennis. Dit gebeurt via drie activiteiten: action learning, lezingen/workshops en kenniscafés.

De oplossing

We hebben een maatwerkplatform ontwikkeld met behulp van het Statamic CMS. Dit platform biedt zorgprofessionals een gebruiksvriendelijke ervaring, waarbij ze gemakkelijk een persoonlijk account kunnen aanmaken. Binnen hun account hebben ze toegang tot een overzichtelijke activiteitenagenda, waar ze zich kunnen inschrijven voor gewenste evenementen.

Na afloop van elke activiteit kunnen beheerders van het platform de aanwezigheid van deelnemers eenvoudig registreren. De aanwezige zorgprofessionals ontvangen automatisch een inschrijfbevestiging en een PDF-certificaat van deelname.

Om zorgprofessionals volledige controle te geven over hun inschrijvingen en certificaten, is er een inschrijvingen overzicht geïmplementeerd binnen hun account. Hier kunnen ze hun activiteiteninschrijvingen beheren, certificaten opslaan en indien nodig opnieuw downloaden.

Met dit op maat gemaakte platform hebben we Flevo Academie Jeugd voorzien van een praktische alles-in-één oplossing. Het stelt zorgprofessionals in staat om zich eenvoudig aan te melden voor activiteiten, hun aanwezigheid te registreren en certificaten van deelname te ontvangen. Tegelijkertijd biedt het een overzichtelijk beheersysteem om professionele ontwikkeling te volgen.

 

Activiteiten overzicht

De website biedt een duidelijk overzicht van aankomende activiteiten die de academie organiseert.

Online inschrijven

Ingelogde zorgprofessionals kunnen zich met een klik op de knop inschrijven op activiteiten

Maatwerk inschrijfmodule

In het control panel kunnen alle inschrijvingen per activiteit worden beheerd. De aanwezigheid van deelnemers kan hier worden vastgelegd en met een klik ontvangen alle deelnemers een registratiebewijs met PDF certificaat.

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project