Strategie / ontwerp / ontwikkeling

Triflex Steps

Voor Triflex, specialist in duurzame vloeibare kunststoffen, ontwikkelden wij een stijvolle website voor de presentatie van hun duurzaamheidsinitiatieven.

Bekijk de website

De vraag

Triflex zocht naar een manier om hun duurzaamheidsinitiatieven op een mooie manier te presenteren. De corporate website bood hiervoor niet het juiste format en flexibiliteit. Daarom is besloten om hier een aparte website voor in te richten. Aan Buro Vloed werd gevraagd om een content strategie, webdesign en development voor dit project uit te voeren.

Over Triflex

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. Al bijna veertig jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken zoals parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen, daken, bruggen en wegen. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die de opdrachtgever voor ogen heeft.

De oplossing

Om de krachtige boodschap van duurzaamheid goed over te brengen op bezoekers, hebben we gebruik gemaakt van diverse visuele elementen, zoals visuals, infographics en tijdlijnen. Zo wordt de bezoeker echt meegenomen in het verhaal en verzand deze niet in cijfertjes en feitjes.

Aan de achterkant hebben we een zeer aanpasbare pagebuilder geĆÆmplementeerd met behulp van Gutenberg, in combinatie met op maat gemaakte blokken. Dit stelt Triflex in staat om eenvoudig nieuwe pagina’s en secties toe te voegen, inhoud te bewerken en de website naar hun wensen aan te passen, zonder afhankelijk te zijn van technische expertise.

Door subtiele effecten, geanimeerde overgangen en videocontent toe te voegen, hebben we een levendige en boeiende ervaring gecreƫerd voor de bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de boodschap van Triflex op een aansprekende manier wordt overgebracht en bezoekers een goed beeld krijgen van alle initatieven die Triflex neemt op het gebied van Duurzaamheid.

Compacte en heldere structuur

De website is verdeeld in 3 hoofdsecties: milieu, mensen en economie. Vanuit deze 3 pijlers is de gehele navigatie van de website verder opgebouwd.

Animaties en effecten

De website zit vol dynamische effecten zoals een geanimeerde tijdlijn, parallax elementen en andere scroll effecten.

Compacte sliders

De grote hoeveelheid informatie is toch compact weergeven door te werken met compacte en handzame slider modules.

Ben jij ook toe aan een website
met een lekkere flow?

Start nu een project